Concept

Marvel Edge

Cutting Edge - Edge - Blur - Experiment - Epicenter - India

Edgy Experiment

The impose of a strong planning and architectural concept of this office and commercial development in the midst of India’s eight largest city, Pune, now marked as the educational epicenter of India, creates many edge conditions and requires a landscape that plays a subtle roles to compliment both the building complex and the urban surrounding.

As such, the overall project is a result of the experiments and expression of this context thought various design solution; the ‘cutting edge’ of urban interfacing, the ‘blur’ canvas in the internal courtyards, the ‘fragmented pockets’ in the voids throughout the building façade and finally the infinite edge of the landscape roof that house bar, restaurant, gym & spa, poll and hotel suite.